AiMobilaLaComanda – Calitatea Inainte De Toate

Despre noi

Cu o veche experienta de circa 15 ani in domeniul fabricarii de mobila, firma noastra a imbracat o haina noua si s-a asezat la treaba, incercand sa depaseasca momentele de criza ale vremurilor.

Ne-am specializat in fabricarea de mobilier pentru livinguri, bucatarie, dormitor si birou din pal melaminat, dar am abordat si domenii noi, respectiv prelucrarea lemnului brut.

Echipa noastra este formata din oameni energici care sunt mereu deschisi catre ceva nou si se bazeaza pe tehnologie de generatie noua, asigurand o buna calitate a produselor noastre.

Producatori de mobila la comanda din lemn masiv si pal cu o mare varietate coloristica va punem la dispozitie o gama larga de produse: mobila pentru bucatarie,  mobila pentru birouri, rafturi biblioteci, mobila pentru dormitoare, mobila pentru copii, living,dressing,holuri.

De ce noi?

Folosim materiale de calitate acesta fiind bine pastrate ele sunt foarte rezistente si nu se deformeaza in timp asigurand calitatea fiecarui produs.

Puteti alege culoarea lemnului asa cum doriti dumneavoastra, pe langa asta puteti modifica anumite caracteristici pentru fiecare mobilier comandat (Ex.: dimensiunea blaturilor la birouri)

Optional va punem la dispozitie transport pentru produsele noastre si montarea acestora!